Biludlejning Kolding

Lej en bil i København på Amager, Kolding eller i Århus hos Lej Et Lig. Vi tilbyder bil udlejning i København, på Amager, Kolding og i Århus.

Uanset om du skal ha' transporteret varerne hjem fra IKEA, med mormor til fribrydning, invitere elskerinden til frokost eller med bandet til Sønder Magle, har Lej Et Lig altid en bil til formålet.

Når det gælder biludlejning kan vi klare stort set det hele til ja, nok under det halve. Se vores hjemmeside for oplysninger om biludlejning Kolding. I 1995 startede Lej Et Lig biludlejning Kolding som et alternativ til de etablerede biludlejningsfirmaer. Fra starten var vores fokus, at vores vogne i biludlejning Kolding skulle være de billigste på markedet for biludlejning, vi skulle levere den bedste service, samt have sikkerheden i top.

Vi ville være det bedste alternativ til de "store" konkurrenter indenfor biludlejning. Derfor arbejder vi i biludlejning Kolding konstant med at holde vore udgifter til administration og drift nede for derfor at kunne tilbyde dig Danmarks billigste udlejningsbiler. Her på siden kan du danne dig et hurtigt og nemt overblik over vore modeller, priser og generel information for biludlejning Kolding.

Finder du den rigtige model, kan du ligeledes booke den på vores hjemmeside under biludlejning Kolding. Har du spørgsmål vedrørende biludlejning Kolding, så kontakt os endelig på Tlf: 70 25 45 25.